Cucina
Antipasto all’Italiana per persoon (min. 2 personen)
€17,50
Selectie van verschillende voorgerechten naar fantasie van de chef
Carpaccio di manzo
€15
Ossenhaas met rucola, pijnboompitjes en Grana Padano
Insalata Caprese
€14
Buffelmozzarella uit Campania, tomaat en basilicum
Panciotti Melanzana e Scamorza in salsa di Zucca
€24
Ravioli met aubergine en rookkaas in een saus van pompoen
Ravioli alla Cernia met garnalen en coquilles
€24
Ravioli met tandbaars geserveerd met gamba's en coquilles in tomatensaus
Pappardelle al Tartufo
€21
Lintpasta met Truffel en Spinazie
Culurgiones alla Campidanese (chef’s special)
€25
Ravioli met pecorino en munt in een campidanesesaus met venkelworst en saffraan
Spaghetti Flambata
€ 21
Geflambeerde spaghetti met truffel, tomaatjes, spinazie en eekhoorntjesbrood
Pasta Classica
€18
Keuze uit Spaghetti all'arrabbiata Pappardelle Bolognese Spaghetti Carbonara
Filetto al Pepe Verde
€32
Ossenhaas met een groene pepersaus
Saltimbocca alla romana
€28
Kalfsvlees met buffelmozzarella en parmaham, gebakken in salieboter
Lombata di Agnello
€30
Lamsrump in eigen jus
Gamberoni Flambati
€28
Geflambeerde gamba's in tomatensaus
Contorni – Bijgerecht
Aardappels €6 | Groente €6 | Mix Salade €8 |
Keuze uit Aardappels uit de oven/Mix van Warme Groenten/Mix Salade
Tiramisú
€10
Ei, mascarpone, lange vingers, amaretto liqueur en cacao
Mousse al Cioccolato
€10
Chocolademousse
Mousse al Pistacchio
€12
Pistachemousse met witte chocolade
Sgroppino
€10
Citroenijs, Prosecco en Limoncello
Gelato D’Amici
€10
Vanille- of Citroenijs met keuze uit chocolade- of aardbeiendressing (opt. slagroom)
Affogato al caffè
€ 7
Verdronken vanilleijs in koffie
Panzerotti Ricotta e Spinaci in salsa di Pomodoro e Bufala
€24
Ravioli met ricotta en spinazie in een tomatensaus en buffelmozzarella
Ravioli met ricotta en spinazie in een Proseccosaus met tomaatjes en pijnboompitjes
€24
Ravioli met ricotta en spinazie in een Proseccosaus met tomaatjes en pijnboompitjes
Pizze
Focaccia
€9 (topping tip Buffelmozzarella €5 en Cherrytomaatjes €2)
Focaccia - Italiaans brood van pizzadeeg met zeezout en oregano
Margherita
€13 (topping tip Buffelmozzarella €5)
Tomaten San Marzano, Fior di Latte Campano DOC Salerno
Prosciutto
€15 (topping tip Porcini €2)
Tomaten San Marzano, Fior di Latte Campano DOC Salerno en Italiaanse Ham
Salame
€15 (topping tip Gorgonzola €2)
Tomaten San Marzano, Fior di Latte Campano DOC Salerno en Spianata Romana
Diavolo
€17
Tomaten San Marzano, Fior di Latte Campano DOC Salerno, Pikante Salami uit Calabria en Grana Padano DOC
Napoletana
€14 (topping tip Buffelmozzarella €5)
Tomaten San Marzano, Knoflook, Ansjovis, Kappertjes en Zwarte Olijven
Tonno
€17
Tomaten San Marzano, Fior di Latte Campano DOC Salerno, Tonijn, Uien en Groene Olijven
Capricciosa
€18
Tomaten San Marzano, Fior di Latte Campano DOC Salerno, Spianata Romana, Italiaanse Ham, Eekhoorntjesbrood, Artisjok en Zwarte Olijven
Quattro Formaggi
€17 (topping tip Truffel €4)
Tomaten San Marzano, Fior di Latte Campano DOC Salerno, Taleggio, Gorgonzola Piccante en Provolone Piccante
Porchetta
€17
Provolone - porchetta - aardappel
Porcini
€15 (topping tip Gegrilge Groente €2)
Tomaten San Marzano, Fior di Latte Campano DOC Salerno en Eekhoorntjesbrood
Salsiccia
€17
Stracciatella - Italiaanse venkelworst - spinazie - provolone
Bologna
€17
Mortadella - provolone - pistacchio
Crudo
€17
Tomaten San Marzano, Fior di Latte Campano DOC Salerno, Parmaham en Rucola
Calabrese
€17
Fior di Latte Campana DOC Salerno, Nduja (pittige smeerbare salami, Provolone
Coppa
€19
Stracciatella - coppa di Parma - truffel - rucola
Tartufo
€20
Provolone, Fior di Latte Campano DOC, Rucola, Parmaham en Truffel
Supplement
Buffelmozzarella €5 Truffel €4 Overige €2
Extra toppings
Bites
Arancini
€12
Gefrituurde risottoballetjes met vleesvulling (6 stuks)
Calamari Fritti
€14
Gefrituurde Calamari
Bastoncini di Mozzarella
€10
Gefrituurde Mozzarella Sticks (8 stuks)
Tagliere di Formaggi
€12
Provolone, Pecorino uit Sardinie, Taleggio, Gorgonzola
Antipasto all’Italiana per persoon (min. 2 personen)
€17,50
Selectie van verschillende voorgerechten naar fantasie van de chef